Vásárlói vélemények

Csodálkoztam azon, hogy van olyan eszköz, ami biztos karcolásvédelmet biztosít.

- Thegadgetblog

Nyilvánvalóan az anyag karcolás álló, és elégedett vagyok, mert valóban nem növeli a Pearl-öm méretét, mint más termékek.

- a Chicagol

Én nagyon ajánlom az invisibleSHIELD™-et. Ez csak 25 dollár, elég könnyű felhelyezni, ha követed az útmutatásokat, és igazán jól védi az iPodot. Nekem körülbelül 2 hónapon keresztül volt egy az iPod képernyőmön, és még egy karcolás nincs rajt. És a legjobb az benne, hogy nem látható egyáltalán és nem fog lejönni, hacsak nem próbálod meg akarattal lekaparni.

- Cnetl

Ha veszel egy iPod-ot, védened kell ezzel a termékkel.

- Gearlivel

Sok felszerelést teszteltünk, ami használja ezt nano technológiát. Minket teljesen lenyűgözött ez a termék azzal, hogy ez az invisibleSHIELD™ milyen tartós volt az egy év használat alatt!

- Rainydaymagazine

Biztos vagyok benne, hogy nem lesz iPodom invisibleSHIELD™ nélkül.

- Macnewsworldl

Engem határozottan lenyűgöz az invisibleSHIELD™ és határozott meggyőződésem, hogy amikor veszek egy új készüléket a családnak, ezzel a termékkel fogom védeni ezeket.

- Techgurls.blorcl

Ez egy olyan nagyszerű termék, ami a biztos védelmet nyújtja a karcolások és kaparások ellen.

- Mobileministrymagazine

Az invisibleSHIELD™ egy olyan magas minőségű termék, mint amilyennek azt hirdetik.

- Paul Stamatioul

Le vagyok nyűgözve ettől a terméktől. Ez az anyag fantasztikus!

- MacGeekery

A képernyővédelmi megoldások közül kiemelkedik az invisibleSHIELD™, ez valóban egy top termék! Ráadásul kipróbáltam a fő karcolástesztet és a védelmező jelesre vizsgázott, a PSP-m 100 százalékos maradt. Mire vársz? Menj, vegyél egyet, ha azon aggódsz hogy megsérül a PSP-d vagy más eszközöd.

- PSP411l

Engem ezzel az anyaggal felvillanyoztak. Ez igazán láthatatlan -- alig veszed észre, ahogy ez védi az iPhone-odat (vagy iPod) a horzsolástól és a karcolásoktól. Használok egyetlen invisibleSHIELD™-et egy hónapja, hogy védje az iPhone-omat, és az invisibleSHIELD™ film és az iPhone is érintetlennek tűnik. Nincs egy karcolás, vagy horzsolás sem.

- MacNewsWorldl

Ritkán írok e-mail-t vállalatoknak azért, hogy megdícsérjem a terméküket. De maga a film és a pontos kiszerelése a legmagasabb dícséretemre érdemes. Ráadásul a további iPod-jaimra és elektronikus készülékeimre is további pajzsokat fogok venni.

- Karl

Én az eredményekkel nagyon boldog vagyok, miután alkalmaztam az invisibleSHIELD™-et. Így már nem aggódom amiatt, hogy leteszem, zsebre teszem az iPodomat. Tudom, hogy ez nem fog megsérülni és nem fog úgy kinézni, mint amin átment az úthenger!

- Derek

Megdöbbentem miután alkalmaztam a fóliát, ez valóban elrejtette azokat a karcolásokat, amik már rajt voltak. Azt sajnálom, hogy nem használtam a terméketeket első napról.

- Adam

Nem tudok elég köszönetet mondani nektek, a Nanóm nagyon jó működik, és többet nem kell arra figyelnem, hogy hogyan védjem a készülékemet.

- Nelson

Ez a legkiválóbb termék, amit vala vettem. Még egyetlen termék sem nyűgözött le ennyire!

- Pete

Imádom ezt a terméket. És ráadásul láthatatlan, ez bármely terméknél tízszer jobbnak tűnik, pedig kipróbáltam már jónéhány képernyővédelmezőt.

- Gary

Megmutattam a védett Blackberry-met a testvéreimnek és barátaimnak. A teszthez egy villát és kést használtak, hogy megpróbálják megkarcolni. Megdöbbentek, hogy nem tudtak kárt tenni a készülékemben.

- Valerie

Az invisibleSHIELD™ már megszolgálta az árát, és már alig várom, hogy többet is vehessek. Hála nektek ezért a kíváló termékért és szuper szolgáltatásért.

- Chester

Az iPod-unk újra úgy néz ki, mintha most vettük volna ki a dobozból. A mi 20 GB-os készülékünk még régebben hosszában megkarcolódott. Most újra rogyog és teljesen karcolásmentesnek tűnik, ez fantasztikus!

- Carol

Az invisibleSHIELD™ sokkal jobb, mint bármilyen iPod védelem, amit kipróbáltam. Megmutattam az iPod-omat a munkatársaimnak és most ők mind szintén kapni akarnak egyet.

- Laura

A terméketek a legjobb védő film az elektronikus készülékekhez. Mostantól fogva csak a termékeitekkel fogom védeni a készülékeimet.

- Bridget

Nem tudom elhinni milyen bámulatos, milyen tökéletes, és azt, hogy minden milyen simán ment. Nem jutok szóhoz.

- Beth

Én, mint az invisibleSHIELD™ elkötelezettje nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy ez a páncél védi az iPodot. Ez sokkal jobbnak tűnik azoknál a védő műanyagoknál, amiket korábban használtam.

- Anna

Én ezzel a termékkel igazán boldog vagyok. Ez nagyon működik, és alig lehet észrevenni. Ez sokkal jobb, mint bármilyen iPod-védelem, amit eddig kipróbáltam. Megmutattam az iPod-omat a munkatársaimnak és most ők is kapni akarnak a termékeitek közül egyet!

- Alison

Az invisibleSHIELD™, a ma kapható termékek közül a legbámulatosabb a piacon. Köszönet egy kiváló termékért, a vevőszolgálatért, akikkel öröm beszélni, és a gyors szállításért. Folytassátok a remek munkát.

- Lynn

Tegnap éjszaka mikor hazajöttem azt vettem észre, hogy az 50 fontos Borzoi kölyökkutyám játéknak nézte az iPhone-omat. A bőrtokját összetépte és a fólia harmada eltűnt, de a telefon nem károsodott. Nem tudom elmondani nektek, hogy mennyire le vagyok nyűgözve a védelemtől, amit a terméketek nyújtott. A fennmaradt Shield kétharmada ráadásul karcmentes maradt.

Nem vagyok biztos abban, hogy erre a termékre még mindig érvényes a jótállás, hogy a jótállás kiterjed-e a kutya tetteire, de szerettem volna ha megtudjátok, hogy milyen nagyszerű terméket vásároltam tőletek.

- Rachael

Ltogassa meg a invisibleSHIELD-hungary.hu webzletet a ShopManian